Energieloket Tubbergen helpt bij energiezuiniger wonen

Gaat u (ver)bouwen, isoleren, zonnepanelen aanleggen of andere maatregelen treffen aan uw eigen woning? Dan kan de gemeente Tubbergen u helpen de juiste informatie te vinden of te ondersteunen in het maken van keuzes waardoor uw woning energiezuiniger wordt. U kunt als inwoner van de gemeente Tubbergen met uw vragen over energiezuiniger wonen terecht bij het energieloket.

Energie besparen

Op de site staat praktische informatie over het energiezuiniger maken van uw woning. Hierbij kunt u denken aan energiebesparende maatregelen, maar ook handige tips hoe u zelf direct kunt besparen. Het energieloket is een initiatief van de Noordoost Twentse gemeenten Dinkelland, Tubbergen, Losser en Oldenzaal en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Overijssel.

Persoonlijk advies bij u thuis? 

Als u thuis advies wilt u over het energiezuiniger van uw woning, kunt u ook een afspraak met één van de Lang zult u wonen-adviseurs in Dinkelland en Tubbergen. De adviseurs van Lang zult u wonen werken samen met de adviseurs van Duurzaam (t)huis Twente. Ze kunnen u dus ook adviseren over energiebesparende maatregelen. Nodig de Lang zult u wonen-adviseurs zeker eens uit om met u mee te denken. Het advies is onafhankelijk, gratis en vrijblijvend. Naast energiebesparende maatregelen kunnen zij ook kijken of er dingen veiliger of praktischer kunnen in uw woning.

Maak een afspraak

Voor een afspraak met een Lang zult u wonen-adviseur, kunt u per mail contact opnemen (info@lzuwtd.nl) of bellen naar 085 0479 400.