Lang zult u wonen-adviseurs in Dinkelland en Tubbergen

Wilt u graag persoonlijk advies over uw huidige woonsituatie? In de gemeenten Tubbergen en Dinkelland kunt u gratis advies aan huis krijgen van Lang zult u wonen-adviseurs. De Lang zult u wonen-adviseurs bekijken samen met u of de woning nog voldoet aan alle wensen op het gebied van veiligheid en comfort. En ook of uw huis nog past bij uw persoonlijke situatie. Het advies is gratis, onafhankelijk en geheel vrijblijvend.

Gratis advies bij u thuis

Als u een afspraak maakt, bezoekt één van de adviseurs uw woning. Samen met u bekijkt de adviseur de verschillende vertrekken van de woning en geeft u praktische tips en adviezen om uw huis veiliger en comfortabeler te maken. De adviseurs laten u weten wat er eventueel verbeterd kan worden in uw woning en hoe dat het beste kan. Daarbij kijken de adviseurs naar de toegankelijkheid en veiligheid van het huis, zowel binnen als buiten. Maar u krijgt ook slimme tips voor meer gemak en comfort. Het advies is geheel vrijblijvend, u beslist uiteindelijk zelf of u iets met deze tips wilt doen.


Gratis slimme tips voor

meer gemak en comfort

Uw woning klaar voor de toekomst

Het initiatief voor de Lang zult u wonen-adviseurs is tot stand gekomen door samenwerking tussen de gemeenten Dinkelland en Tubbergen, Zorgbelang Overijssel, Lang zult u wonen en Duurzaam Thuis Twente. De Lang zult u wonen-adviseurs kunnen u daarom ook helpen met vragen over energiebesparende maatregelen. Hiervoor werken de adviseurs samen met de wooncoaches van Duurzaam Thuis Twente. Met één bezoekje van de Lang zult u wonen-adviseur krijgt u antwoord op de vraag of uw huis al toekomstbestendig is.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een Lang zult u wonen-adviseur? U kunt per mail een verzoek sturen naar  info@lzuwtd.nl of bellen naar 085 0479 400.

Maak kennis met de adviseurs in Tubbergen en Dinkelland

Ria Kamphuis-Rouwers

Wim Beute

Gerrit Oude Wolcherink

Nicolet Plegt-Koedijk