Even voorstellen: Adviseur Gerrit Oude Wolcherink

“Eigenlijk vind ik alles wat met wonen te maken heeft interessant. Dus zeker ook de mogelijkheden die met langer zelfstandig wonen te maken hebben. Daar komt bij dat ik bekend ben met de financiële kant en subsidies van woningaanpassingen. Ik wil mijn kennis graag delen en als het nodig is geef ik ondersteuning en advies. Ik kan helpen bij uiteenlopende woonvragen op het gebied van wooncomfort en aanpassingen, maar ook met vragen over duurzaamheidsmaatregelen.


"Ik vind alles wat met wonen

te maken heeft interessant

en ben bekend met

subsidies voor woningaanpassingen"

Uit eigen ervaring weet ik dat goede isolatie van het huis belangrijk is. Zo min mogelijk tocht, maar het huis wel voldoende ventileren. Ook blijf ik mijn woning goed onderhouden en doe ik aanpassingen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Ik realiseer me dat iedereen op z’n eigen manier bezig is met vragen over wooncomfort en duurzaamheid. Als huiseigenaren en wooncoach kunnen we samenwerken om langer zelfstandig te kunnen wonen en om duurzaamheid vorm te geven, naar ieders persoonlijke voorkeuren.”

 

Gerrit Oude Wolcherink, Lang zult u wonen-adviseur

Maak een afspraak met de Lang zult u wonen-adviseur

Wilt u een afspraak maken met Gerrit Oude Wolcherink of een andere Lang zult u wonen-adviseur? U kunt per mail een verzoek sturen naar info@lzuwtd.nl of bellen naar 085 0479 400.