Even voorstellen: Nicolet Plegt en Ria Kamphuis

Als Adviseurs Senioren leveren wij een bijdrage aan de uitdaging om de ouder wordende inwoners van gemeenten Tubbergen en Dinkelland zo lang en zo prettig mogelijk in hun eigen omgeving te laten wonen. Ook als zij geconfronteerd worden met leeftijd gerelateerde problematiek, zoals fysieke beperkingen, dementie en andere gezondheidsproblemen. Of met een beperkt sociaal netwerk of zelfs eenzaamheid. Door onze inzet hopen wij de eigen kracht en zelfredzaamheid van de senioren binnen deze gemeenten te helpen verhogen/behouden. Doordat mensen tegenwoordig langer zelfstandig blijven wonen, krijgen we steeds vaker vragen van hen over hoe zij hun wooncomfort kunnen verhogen.


"We komen graag bij u langs

voor een vrijblijvend

en kosteloos advies"

 

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het verlagen van drempels in huis, het moeilijk kunnen verplaatsen in en om de woning en houvast bij op en afstapjes. Om in deze hulpvragen te voorzien, willen wij mensen adviseren met simpele aanpassingen. Dit doen we graag in samenwerking met Lang Zult U Wonen. Wij vinden het van groot belang dat mensen niet weg hoeven uit hun eigen vertrouwde omgeving en dat zij door een kleine aanpassing in de woning, toch met veel plezier kunnen blijven wonen. Mocht u met ons in gesprek willen over uw woon- of leefsituatie, dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend en kosteloos advies.

 


Maak een afspraak met de Lang zult u wonen-adviseur

Wilt u een afspraak maken met Ria Kamphuis, Nicolet Plegt of een andere Lang zult u wonen-adviseur? U kunt per mail een verzoek sturen naar info@lzuwtd.nl of bellen naar 085 0479 400.

 

Ria Kamphuis, Lang zult u wonen-adviseur

Nicolet Plegt, Lang zult u wonen-adviseur