Even voorstellen: Lang zult u wonen-adviseur Wim Beute

“Voordat ik met pensioen ging, was ik bedrijfsleider Sociale Werkvoorziening. Nu ben ik vrijwillig actief als wooncoach voor Duurzaam (t)huis Twente en Lang zult u wonen-adviseur voor de gemeenten Tubbergen en Dinkelland. Vanuit mijn bouwkundige achtergrond vind ik het leuk mensen te helpen en mijn kennis te delen. Doordat we steeds ouder worden en meer op onszelf zijn aangewezen, is het belangrijk om na te denken over enkele gerichte aanpassingen in de woning. In het bijzonder omdat we niet altijd meer kunnen terugvallen op voorzieningen en ondersteuning van de (lokale) overheid.


"Vanuit mijn bouwkundige achtergrond

vind ik het leuk mensen te helpen

en mijn kennis te delen"

 

Ik wil graag mijn steentje bijdragen door middel van een op maat gemaakt advies gebaseerd op persoonlijke woon- en leefomstandigheden. We realiseren ons namelijk vaak te laat dat we een verhuizing naar een andere woning of een zorgcentrum kunnen voorkomen door tijdig maatregelen te nemen in onze woning. Dat is jammer, want door het treffen van maatregelen, kunnen we mogelijk langer in onze geliefde en vertrouwde omgeving blijven wonen. Daarom kan ik iedereen aanbevelen om een Lang zult u wonen-adviseur uit te nodigen voor een gericht persoonlijk advies. U kunt zich dan tijdig voorbereiden op de toekomst. Ik kan vanuit mijn expertise met u meedenken, adviseren en mogelijke oplossingen aandragen.”

 

Wim Beute, Lang zult u wonen-adviseur

Maak een afspraak met de Lang zult u wonen-adviseur

Wilt u een afspraak maken met Wim Beute of een andere Lang zult u wonen-adviseur? U kunt per mail een verzoek sturen naar info@lzuwtd.nl of bellen naar 085 0479 400.