Zo mooi kan een veilige keuken zijn

Een inductiekookplaat is veiliger dan een gaskookplaat, laat zich gemakkelijker schoonmaken en ziet er ook nog fraai uit. Mooi en veilig gaan dus prima samen in de keuken.

De keuken is een plek in huis waar we veel tijd doorbrengen. Dan is het prettig als de keuken niet alleen fraai, maar ook veilig en praktisch is. Een inductiekookplaat ligt misschien voor de hand, maar heeft u ook wel eens nagedacht over laden in plaats van kastjes? Laden in uw keukenblok zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook praktischer dan keukenkastjes. Bij keukenladen kunt u makkelijker zien wat u wilt pakken, maar u hoeft ook minder verder te reiken, u kunt de laden namelijk helemaal uittrekken.

Plaats apparatuur op werkhoogte

Ook handig: een goede werkhoogte voor uw vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer, zodat u niet onnodig hoeft te bukken. Bij de aanschaf van een nieuwe keuken kunt u de apparaten direct op hoogte laten inbouwen. Een oven plaatst u bijvoorbeeld het beste tussen heup- en schouderhoogte. Op deze hoogte pakt u hete schalen het gemakkelijkst beet. Zorg ook dat er in de buurt van de oven of magnetron voldoende ruimte is, waar u schalen kunt neerzetten.

Persoonlijk advies bij u thuis? 

Bent u inwoner van de gemeente Dinkelland of Tubbergen en benieuwd hoe u uw woning veiliger en comfortabeler kunt maken? Maak dan een afspraak met één van de Lang zult u wonen-adviseurs in uw gemeente. De adviseurs van Lang zult u wonen komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs. Samen met u inspecteren zij uw woning en geven u praktische tips en adviezen over de vele mogelijkheden. Voor uw badkamer, maar ook voor alle andere ruimten in huis. De Lang zult u wonen-adviseurs zijn ingesteld door de gemeenten Tubbergen en Dinkelland. Met de adviseurs wil de gemeente u helpen om zo lang en plezierig mogelijk in uw huidige woning te blijven wonen.

Maak een afspraak

Voor een afspraak met een Lang zult u wonen-adviseur, kunt u per mail contact opnemen (info@lzuwtd.nl) of bellen naar 085 0479 400.