Maak het u makkelijk in de woonkamer

In uw woonkamer wilt u lekker kunnen zitten en ook veilig rondlopen. Maar met behulp van de nieuwste technieken kunt u nog veel comfortabeler wonen. Ingewikkeld? Vaak gaat het met één druk op de knop.

Uw tablet of smartphone zijn niet alleen handig om online te gaan en informatie op te zoeken, u kunt er ook veel dingen in uw huis mee bedienen. Als u het bijvoorbeeld niet prettig vindt om thuis te komen in een donker huis, dan kunt u met uw tablet of mobiele telefoon in één keer alle lichten aan doen. Domotica of huisautomatisering is in veel varianten te vinden en steeds gebruiksvriendelijker. Misschien kent u het al omdat u in huis een slimme thermostaat heeft, waarmee u de temperatuur regelt op afstand of vooraf programmeert.

De gordijnen op afstand bedienen

Maar u kunt ook de gordijnen met één druk op knop bedienen. En als u lekker op de bank zit en de deurbel gaat? Dan kunt u op het scherm van uw tablet zien wie er aanbelt en zelfs op afstand de deur openen. Slimme toepassingen die niet alleen prettig en luxe zijn, maar ook kunnen helpen als u wat minder goed ter been bent. Het zijn maar een paar voorbeelden waarmee u het uzelf nog makkelijker maakt in de woonkamer. Meer tips over huisautomatisering leest u ook in het artikel 'Domotica, de voordelen van een slim huis'.

Persoonlijk advies bij u thuis? 

Bent u inwoner van de gemeente Dinkelland of Tubbergen en benieuwd hoe u uw woning veiliger en comfortabeler kunt maken? Maak dan een afspraak met één van de Lang zult u wonen-adviseurs in uw gemeente. De adviseurs van Lang zult u wonen komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs. Samen met u inspecteren zij uw woning en geven u praktische tips en adviezen over de vele mogelijkheden. Voor uw badkamer, maar ook voor alle andere ruimten in huis. De Lang zult u wonen-adviseurs zijn ingesteld door de gemeenten Tubbergen en Dinkelland. Met de adviseurs wil de gemeente u helpen om zo lang en plezierig mogelijk in uw huidige woning te blijven wonen.

Maak een afspraak

Voor een afspraak met een Lang zult u wonen-adviseur, kunt u per mail contact opnemen (info@lzuwtd.nl) of bellen naar 085 0479 400.